Podobnosti a rozdíly ve vývoji míry nezaměstnanosti neakcelerující inflaci a hospodářského cyklu ve vybraných středoevropských zemích do roku 2008 - Jašová, Emilie
Odhad hodnôt NAIRU a ich porovnanie v rámci vybratých stredoeurópskych krajín do roku 2008. Modelové prístupy k meraniu NAIRU.