Finančné trhy a reálna ekonomika - aký vývoj nás čaká? - Novotný, Josef
Pokles ekonomickej aktivity a útlm finančných trhov. Nezamestnanosť a zníženie spotreby domácností. Nástroje centrálnych bánk. Pokles volatility a dôvera investorov. Dlhy ekonomík a obmedzenia vládnych investícií. Odhad vývoja rastu HDP. Vývoj indexov a cien akcií.