Reforma regionálnej politiky Európskej únie v meniacej sa Európe (Diskusia k regionálnej politike pre obdobie po roku 2013) - Ivaničková, Alžbeta
Správa Európskej únie Regióny 2020 - vstup do procesu formovania politiky súdržnosti na obdobie po roku 2013. Hlavné závery správy. Rozpočtový kontext politiky súdržnosti EÚ. Úspechy a politické zdôvodnenia existencie politiky súdržnosti. Rozsah cieľov a priority politiky súdržnosti. Modely smerovania politiky súdržnosti na obdobie rokov 2014-2020.