Pomoc (nielen) konkurzným veriteľom: ponukové konanie - Glézl, Andrej
Riziko úpadku podnikateľov a insolvenčné konanie. Problematika určenia hodnoty majetku. Insolvenčné právo na Slovensku. Likvidácia alebo reštrukturalizácia. Kedy je dlžník v úpadku. Zákon č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii (ZKR). Ponukové konanie ako aukcia. Zákon č. 493/2009 Z. z. o strategických spoločnostiach.