Jak vést lidi - Covey, Stephen R.
Vedenie ľudí nie je otázkou postavenia, ale voľby. Článok chce podporiť schopnosť človeka viesť, vybrať si to, že bude bez ohľadu na svoje postavenie uplatňovať svoj vplyv.