Finančné rozhodovanie v podmienkach obmedzenej racionality: eskalácia angažovanosti v stratových projektoch - Markovič, Peter, 1974-
Percepcia utopených nákladov a eskalácia angažovanosti v stratových projektoch. Teoretické vymedzenie eskalácie angažovanosti v stratových projektoch. Ekonomický experiment.