Zreálnenie ocenenia majetku a záväzkov v účtovníctve MSP zrušujúcich sa bez likvidácie - Fabian, Peter
Zreálnenie ocenenia majetku a záväzkov spoločnosti. Reálna hodnota. Ocenenie metódou vlastného imania. Trhová cena. Ocenenie majetku a záväzkov a vysporiadanie zmeny hodnoty. Oceňovacie rozdiely z precenenia pri zlúčení, splynutí a rozdelení. Vysporiadanie oceňovacích rozdielov voči finančnej investícii.