Úroky sú na dne hypotekárne úvery, ich parametre a optimalizácia ich ceny - Škriniar, Pavel, 1979-
Spomalenie trhu s hypotekárnymi úvermi. Fixácia alebo variabilná sadzba úrokov. Zmena fixácie úrokovej sadzby. Overovanie bonity klienta. Zlúčenie viacerých úverov do jedného. Optimalizácia a refinancovanie splátok úveru. Hodnotenie rizika a pomer medzi úverom a hodnotou založenej nehnuteľnosti. Ústretovosť banky a vernostné programy.