Kupujeme ich skôr príležitostne - Barlogová, Lucia
Slováci sa v poslednom období intenzívnejšie zaujímajú o biopotraviny. Tento trend prevláda u oboch pohlaví a predovšetkým u vysokoškolsky vzdelaných ľudí. To najdôležitejšie o prieskume.