Podiel na trhovej kapitalizácií emerging markets: investovanie do akcií - Baláž, Vladimír
Pokračovanie článku z prechádzajúceho čísla. História búrz emerging markets. Výnosy a riziká vyspelých trhov a emerging markets. Volatilita emerging markets. Rast HDP a makroekonomické ukazovatele emerging markets. Nástroje diverzifikácie portfólia a korelovanosť indexov. Investori a regióny emerging markets.