Riadenie času - Poniščiaková, Oľga
Nástroje na riadenie času: Paretovo pravidlo, Eisenhowerov princíp, ABC analýza. Techniky riadenia času. Vypracovanie analýzy hospodárenia s časom. Postup plánovania času.