Determinanty subjektívneho blahobytu jednotlivcov (Dezagregovaná analýza) - Čaplánová, Anetta, 1967-
Prehľad ekonomickej literatúry zaoberajúcej sa pocitom šťastia. Teoretický rámec skúmania a empirická analýza. Formulácia záverov a hospodársko-politické odporúčania.