Súčasné koncepcie a metódy vo vyučovaní cudzích jazykov na vysokých školách - Breveníková, Daniela
Zmeny vo vyučovaní cudzích jazykov. Miesto gramatiky vo vyučovaní cudzieho jazyka. Kľúčové komtentnosti v odbornom kontexte v profesijnom prostredí. Kognitívne vedy. Vplyv vedy a výskumu na vyučovanie cudzích jazykov. Konštruktivizmus.