Návšteva držiteľa Nobelovej ceny Edwarda C. Prescotta na Slovensku a jeho prínos pre ekonomickú vedu - Kováč, Urban
Pohľad na život a pôsobenie Edwarda Prescotta. Hlavné prínosy práce Edwarda Prescotta pre ekonomickú vedu. Prednáška Finančné reformy: sme na prahu novej Veľkej depresie?