Vrátenie dane z úrokov pre nízkopríjmových sporiteľov - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Nízkopríjmoví majitelia úspor a možnosť spätného vrátenia dane z bankových úrokov. Komu môže štát vrátiť dane zrazené bankou. Daňové priznanie fyzických osôb. Daňový úrad a pomoc s vyplnením daňového priznana. Vrátenie ročného zúčtovania daní z úrokov. Vrátenie dane v členských štátoch EÚ.