Vybrané faktory konkurencieschopnosti strojárskeho odvetvia - Romanová, Daniela, 1984-
Informácie a fakty o vzraste konkurencieschopnosti. Konkurencieschopnosť strojárskeho odvetvia, faktory konkurencieschopnosti, investície v odvetví strojárstva.