Imunita členů Evropského parlamentu - Trávníčková, Zuzana
Výsady a imunita v medzinárodných otázkach a vnútroštátnom práve. Právny základ parlamentnej imunity. Vývoj parlamentnej imunity. Parlamentná imunita očami Európskeho súdneho dvora.