Nástroje účtovníctva vo vzťahu k manažmentu rizík - Zeleníková, Katarína
Podnikateľské riziko ako súčasť trhovej ekonomiky. Faktory ovplyvňujúce vznik a pôsobenie rizika na podnik. Druhy rizík. Manažment rizík ako nástroj znižovania podnikateľského rizika. Nástroje účtovníctva ako prostriedok manažmentu rizík: rezervy, opravné položky, účtovné odpisy.