Výraznejšia korekcia sa nekonala podielové fonky od 25. januára 2009 do 19. februára 2010 - Pavlovič, Marek
Svetové akciové trhy a indexy. Americký index Standard & Poor´s a Európsky index Eurostoxx 50. Hlasovanie členov Fedu za skoršie zvýšenie úrokových sadzieb. Podielové a dlhopisové fondy. Akciové trhy merané indexom MSCI Europe v EUR. Index spotrebiteľskej dôvery. Rozvíjajúce sa trhy. Čínska centrálna banka zvýšila mieru povinných minimálnych rezerv. Čisté predaje podielových fondov na Slovensku.