Analýza determinantov smerovania priamych zahraničných investícií do regiónov SR - Domonkos, Tomáš
Charakteristika vývoja regiónov Slovenskej republiky. Vývoj PZI v regiónoch Slovenska. Podiel jednotlivých krajov na celkovom stave PZI v SR. Stručná charakteristika vývoja regiónov SR na základe vybraných ukazovateľov. Vývoj nezamestnanosti, vývoj priemernej mesačnej mzdy. Výsledky korelačnej analýzy medzi plánovanými PZI z ukončených projektov a vývojom nezamestnanosti, vývojom priemernej mesačnej mzdy, úrovňou cestnej infraštruktúry a úrovňou vzdelanosti v regióne.