Rusko jako strategický trh pro české exportéry a investory - Samsonyan, Hakob
Formy, nástroje a inštitucionálne zabezpečenie podpory českých podnikateľov na ruskom trhu. Prehľad poskytovaných služieb pre českých exportérov a investorov v Ruskej federácii. Hodnotenie ruského trhu z hľadiska jeho silných resp. slabých stránok, jeho príležitostí a ohrozenia. Investičné prostredie v Rusku. Hodnotenie regiónov Ruskej federácie s najvyššiou atraktivitou.