Dlhý boj o severoatlantické nebo - Grančay, Martin, 1984-2024
EÚ už vyše desaťročia lobuje v USA za to, aby európski občania mohli vlastniť tamojšie aerolínie. Americká administratíva o tom nechce zatiaľ ani počuť. Bližšia analýza odhaľuje polstoročné pozadie celého problému a dovedie tam, kde sa končia stopy všetkých zaujímavých rozhodnutí - na ministerstvo obrany.