Formálna analýza slovesa vo verbo-nominálnom spojení v nemeckom ekonomickom texte - Seresová, Katarína, 1967-
Funkčné sloveso a jeho inventár v prácach niektorých nemeckých lingvistov. Porovnanie inventáru funkčných slovies.