Přístupy k vymezení pojmu "Initial public offering" a návrh jeho českého ekvivalentu - Meluzín, Tomáš
Výsledky komparatívnej analýzy zahraničných definícií pojmu "Initial Public Offering" a vymedzenie odlišností od súčasného prístupu k tomuto pojmu v českej literatúre. Návrh českého ekvivalentu pre "Initial Public Offering", ktorý rešpektuje jeho hlavný význam a podstatu.