Economic impacts of tourism sector on the economy of Switzerland - Čechovičová, Adriána
Turizmus a jeho pozitívny vplyv na ekonomiku krajiny a jej obyvateľov. Charakteristika turizmu. Sektor turizmu vo Švajčiarsku. Cieľ a metodológia. Výsledky. Ekonomické vplyvy turistického ruchu vo Švajčiarsku.