Komanditná spoločnosť s komplementárom v podobe spoločnosti s ručením obmedzeným - Vačoková, Lenka, 1983-
Autorka sa zaoberá komanditnou spoločnosťou, kde kompementárom je spoločnosť s ručením obmedzeným. Poukazuje na rozšírenie takýchto spoločností v Nemecku a porovnáva ich s komanditnými spoločnosťami na Slovensku. Naznačuje možné spopularizovanie komanditnej spoločnosti prostredníctvom takejto zmiešanej spoločnosti.