Organizácia-organizačný rozvoj - Lipták, František
Poloha organizácie pracovísk, vnútropodnikových a podnikových procesov. Poloha voľby organizačnej štruktúry inštitúcie. Poloha organizačných väzieb s okolím. Orientácia organizačného rozvoja.