Bez komunikácie to nejde - Zelený, Milan
Efektívna komunikácia v podniku a rozlišovacie schopnosti medzi tým, čo je a čo nie je komunikácia. Komunikácia a prenos informácií. Schopnosť tvorby otázok dôležitejšia než formulovanie odpovedí. Komunikácia ako základná podmienka zmien a inovácií v podniku. Komunikačné prostredie a vzájomný rešpekt.