Corporate responsibility systems in the Slovak Republic & in the Czech Republic - Dubcová, Gabriela, 1968-
Zhodnotenie súčasného stavu podnikania. Prehľad výstižných a dôležitých definícií zodpovedného podnikania. Porovnanie podmienok zodpovedného podnikania v Slovenskej a Českej republike. Definovanie ekonomických a politických reálií a vzťahov ako podmienok zodpovedného podnikania v oboch systémoch. Autority a piliere prezentovaných systémoch zodpovedného podnikania. Výsledky, dopady a efektívnosť analyzovaných systémov. Závery a odporúčania pre zdokonaľovanie systémoch zodpovedného podnikania v Slovenskej a Českej republike.