Indie na rychlé dráze - Vita, Emma de
Prekážky, ktoré stoja v ceste indeckého hospodárskeho rastu. Symbol korporátnej Indie - spoločnosť Tata Group. Fúzie a akvizície podnikov a snaha posilniť konkurencieschopnosť na globálnej úrovni. Achilova päta indickej ekonomiky. Sociálne a ekonomické problémy. Ciele a potenciál Indie do roku 2050.