Ako uzavrieť obchod s veľkou spoločnosťou - Bleyová, Dagmar
Tradičné obchodné techniky a dôslednosť pri uzatváraní obchodu s veľkou spoločnosťou. Spoznanie potrieb a požiadaviek zákazníka. Kladenie správne pripravených otázok. Zisťovanie informácií o obchodnom partnerovi. Odpovede pomocou prezentácie. Rozhodnutie o nákupe a zdvorilé ukončenie obchodnej ponuky.