Moderní marketingový mix v řízení - Rotschedl, Jiří
Śtyri prvky marketing mixu. Rozšírenie štandardného marketing mixu Philipom Kotlerom na sedem. Externé a interné prvky marketingového mixu. Kľúčová úloha tzv. marketingového mixu zákazníka. Komunikačný model AIDA (attention - interest - desire - action).