Monitorovanie výroby podniku a požadované aktivity na genealógiu výrobku - Bartko, Pavol
Systémy sledovania výroby. Sledovanie toku materiálu a požadované aktivity pre genealógiu výrobku. Manažovanie reklamačného procesu pre nekvalitu dodaného výrobku. Ďalší vývoj monitorovania podnikových aktivít.