Optimalizace časového hospodářství - Holínek, David
Snaha zvyšovať produktivitu práce a znižovať osobné náklady. Rastúci záujem o meranie a objektivizáciu spotreby živej práce a stanovenie potenciálnych úspor času. Rozhodný prístup k optimalizácii časového hospodárstva ako predpoklad úspechu podniku. Výhody a výstupy merania práce. Objektívna miera spotreby práce a času. Skryté rezervy úspor.