Prístupy k správe majetku v minulosti (Stewardship) a v súčasnosti (Corporate governance) - Nunhardt, Daniel
Správa organizácií-Corporate governance. Komplexné uspokojovanie potrieb. Vymedzenie stewardshipu. Dôraz na etické problémy. Koncept ekonomického stewardshipu.