Švajčiarska inšpirácia alebo tajomstvo pokračujúceho úspechu čo sa môžeme naučiť z porovnania historického vývoja ekonomík? - Borner, Silvio
Odlišné trendy rastu a rozvoja jednotlivých ekonomík. Rozdiely v inštitucionálnej kvalite právneho a politického rámca štátu. Porovnanie poradia krajín podľa výšky HDP. Politická a ekonomická stabilita Švajčiarska. Medzinárodné ratingy jednotlivých štátov. Vyhýbanie sa veľkým politickým chybám.