Kam sa uberá reforma zdravotníctva v USA? - Gokhale, Jagadeesh
Dôvody na reformu zdravotníctva v USA - zvyšujúce sa náklady, veľký počet nepoistených osôb, nedostatky a rozdiely v cene zdravotnej starostlivosti v jednotlivých regiónoch. Ciele reformy zdravotníctva. Ako by reforma ovplyvnila ekonomiku USA. Prečo reformné plány demokratov zlyhali.