Impact of the economical growth of China on unemployment - Ivanová, Pavlína
Rast hospodárstva v Číne. Reformy. Hospodárstvo. Vplyv ekonomického rastu Číny na nezamestnanosť. Vyrieši vysoký rast HDP problém nezamestnanosti?