Účty ponúkajú nové možnosti banky dokazujú, že aj tradičný depozitný produkt môže byť príťažlivý - Ješko, Vladimír
Slováci, ekonomická kríza a zastavenie nárastu majetku v akciových a podielových fondoch. Reálna ekonomika a ďalší rast cien akcií. Inovácie ponúk bánk od termínovaných vkladov až po nové, modernejšie typy depozitných produktov. Podmienky vkladov a úrokové sadzby. Prehľad možností sporenia v bankách.