Vplyv zavedenia eura na cenový vývoj v SR - Haluška, Ján
Metodický postup analýzy vývoja cien pred zavedením eura. Analýza vývoja spotrebiteľských cien v rokoch 2005-2008. Komparatívna analýza vývoja spotrebiteľských cien v roku 2008. Kvantifikácia tzv. pre-changeover efektu. Analýza vývoja spotrebiteľských cien v období február až december 2009 a kvantifikácia tzv. post-changeover efektu.