Datové schránky a elektronická komunikace - Komrska, Pavel
Komunikácia v českej verejnej správe - informačný systém dátových schránok (ISDS). Elektronický podpis. Legislatíva a definícia dátovej schránky. Zriadenie a sprístupnenie dátovej schránky. Subjekty komunikácie prostredníctvom dátových schránok. Dokončenie v budúcom čísle.