Sebariadenie pre úspech a pohodu kvalita života je viacrozmerná; vyžaduje vôľu a prácu - Burák, Emil
Problematika automanažmentu (sebariadenia) a life manažmentu (riadenia života). Hľadanie individuálneho modelu pre vlastnú, osobnú kvalitu života. Biznis, podnikanie a stres. Úspech a sebadisciplína. Sebariadenie ako dobrá zdravotná prevencia. Kvalita života a zdravotný stav.