Cestujúci vlakom dostávajú čoraz lepšiu kvalitu za tú istú cenu železnice aj v čase krízy investujú do modernizácie - Filin, Juraj
S predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom (ZSSK) Ing. Milanom Chúpekom PhD, o hlavných úlohách Železničnej spoločnosti Slovensko, a.s. Čerpanie prostriedkov z európskych fondov. Modernizácia a strategické priority. Ponuka služieb a zliav pre cestujúcich. Štandardy cestovania vlakom v Európe a vo svete.