Mládežnícky cestovný ruch vo Francúzsku - Čechovičová, Adriána
Význam mládežníckeho cestovného ruchu. Vekové ohraničenie tohto segmentu. Situácia mládežníckeho cestovného ruchu vo Francúzsku. Štúdie venované otázkam mládežníckeho cestovného ruchu vo Francúzsku. Výsledky a odporúčania z týchto štúdií. Propagácia mládežníckeho cestovného ruchu vo Francúzsku.