Ekonomické dosahy kúpeľného cestovného ruchu na Slovensku a možnosti ich kvantifikácie - Vlkovičová, Lenka
Hodnotenie dosahov cestovného ruchu na miestnu ekonomiku. Zaradenie kúpeľného cestovného ruchu do klasifikácie podľa odvetví národného hospodárstva. Vplyv cestovného ruchu na hospodárstvo. Kúpeľný cestovný ruch v SR. Kvantifikácia ekonomických prínosov z liečebného cestovného ruchu. Ekonomické úniky.