Meranie výkonov cestovného ruchu prostredníctvom turistického satelitného účtu v Európe - Bojová, Dominika
Špecifiká zberu údajov, merania a analýzy prínosov cestovného ruchu. Rozvoj štatistického merania v cestovnom ruchu a vznik turistického satelitného účtu. Prínosy zavedenia turistického satelitného účtu. Nedostatky turistického satelitného účtu. Zavádzanie turistického satelitného účtu v európskych krajinách.