Aktuálne problémy medzinárodnej ekonomickej integrácie krajín Latinskej Ameriky - Baumgartner, Boris
História medzinárodnej ekonomickej integrácie krajín Latinskej Ameriky. Integračné zoskupenie Mercosur. Rámcový dohovor Mercosuru a Európskej únie o interregionálnej spolupráci. Andské spoločenstvo. MCCA - Mercado Común Centroamericano.