Príležitosti pre realizáciu priamych zahraničných investícií v Rusku - Drieniková, Kristína, 1982-
Federálny zákon o zahraničných investíciách - hlavná legislatívna norma regulujúca investičnú činnosť v Ruskej federácii. Zvláštne ekonomické zóny ako významný prvok v podpore rozvoja investičnej činnosti. Investičná atraktivita ruského trhu. Prílev priamych zahraničných investícií do Ruska. Najväčší zahraniční investori v Rusku. Priame zahraničné investície medzi EÚ a Ruskom od r. 2004.