Aplikácia viacrozmerných metód pri meraní chudoby - Labudová, Viera, 1958-
Meranie sociálno-priestorovej dimenzie chudoby. Definícia chudoby a regionálne rozdiely ukazovateľov chudoby. Hranica rizika a miera chudoby v Českej a Slovenskej republike. Dosiahnutá životná úroveň obyvateľstva. Hodnotenie krajov Slovenska a krajov v Českej republike pomocou komponentov súvisiacich s chudobou. Výsledky analýzy.