Zákazníci expresných služieb - Furdová, Lucia, 1984-
Zákazníci expresných služieb podľa jednotlivých odvetví. Expresné služby najviac využívané vo farmaceutickom priemysle, automobilovom priemysle a v hight - tech službách. Dôvody využívania expresných služieb. Uplatňovanie logistických stratégií v expresných službách.